Aanvaren Schiermonnikoog moeizaam

by

Een deel van de route van Lauwersoog naar Schiermonnikoog loopt over een stuk wad dat droogvalt bij eb (maximaal 1.1 m +). Voor een groot stuk is de route aangegeven met normale tonnen, voor een deel wordt ook gebruik gemaakt van prikken. Aan het einde van het seizoen zijn deze vaak kapot gevaren. Op dit moment is er nog geen onderhoud gedaan. Voor ons geen probleem, wij kennen de weg wel, maar ben je nieuw dan is het echt oppassen geblazen. Sommige (cruciale) prikken zijn omgevallen en steken bij vloed nog maar 15 cm boven het water uit. Goed uitkijken dus! Veel gemopper in de haven, het schijnt tussen hemelvaart en pinksteren hersteld te worden.

Advertentie

2 Reacties to “Aanvaren Schiermonnikoog moeizaam”

 1. Johanna Says:

  Sodeknetter! Boenstaande klinkt abacadabra, maar ook alsof je al een geheel doorgewinterde zeilster bent geraakt het afgelopen jaar! Wordt de hoogste tijd dat wij elkaar even bellen he? ben zo benieuwd naar je plannen!!!

  Dikke zoen,

  Johanna en Luca

 2. chantallaura Says:

  Leuk dat jullie onze site hebben ontdekt!
  Het scheelt natuurlijk ook dat mijn 2e naam Laura is…

  We gaan binnenkort bijkletsen hoor!

  Zoen aan beide!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: