Laura Dekker, Abby Sunderland, Jessica Watson: solozeilend wereld rond, beneden 18 en….

by

Opvallend, de recente recordpogingen om solo de wereld rond te zeilen zijn allemaal van jonge meiden. Onze eigen Laura Dekker (14) is vast van plan solo de wereld rond te zeilen. Jessica Watson (17) heeft haar solo wereldomzeiling net afgesloten en Abby Sunderland (16) is nog solo zeilend onderweg. Verbazend, zo jong, meiden, hoe komt dat zo? Allen hebben veel ambitie, van jongs af aan veel op het water doorgebracht, toch wel onverwacht, actuele voorbeelden van vergelijkbare jongens ken ik niet. Zou dat gewoon geen nieuws zijn?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: