Baltische wijn? …Proost!

by

Inmiddels alweer 2 dagen geleden zijn we na een hele dag zeilen en deels ook weer motorzeilen in Riga aangekomen. Doordat de wind er niet is of uit de verkeerde hoek komt en we ook nu weer de wind pal tegen hebben, worden de tochtjes meestal langer dan we geplanned hebben. Maar ja, je kan veel regelen, behalve het weer..

Onderweg hebben we een pannetje Borsjt gemaakt. Zure bietensoep. Het enige wat een beetje stevig genoeg  is om op een wiebelende boot op te warmen. We hebben in de supermarkt gezocht naar kant en klaar blikvoer, maar dat is hier niet te vinden. Ze hebben hier alleen potjes met allerlei vreemd uitziende soepjes..  Maar goed, in combinatie met een lekker stukje zuur brood heb je dus weer een voortreffelijke bootmaaltijd!

S avonds toch maar even de stad in gegaan voor een aanvullende maaltijd. Om 22 uur zaten we bij de italiaan aan de pizza, salade en rose. Geen Letse .. In bier zijn ze hier wel goed, maar van wijnmaken snappen ze helemaal niks..

Mam is vandaag jarig, dus mam, PROOST!

Advertentie

2 Reacties to “Baltische wijn? …Proost!”

 1. siety somers Says:

  Hallo Chantal,
  Gefeliciteerd met je mam’s verjaardag.
  Ze is volgens mij ook op reis naar Zweden, groetjes !!

 2. chantallaura Says:

  ja, dat klopt daar zitten ze nu!

  Hoe weet jij dat eigenlijk??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: