Havenlawaai…

by

Inmiddels hebben we een beetje genoeg van de lawaaiige havenplaatsen en badplaatsen. Het publiek, de mensen, de muziek. Het was heel erg mooi en leuk, maar inmiddels verlangen we naar een klein verstild eiland waar we in rust wat aan natuurbeleving kunnen doen.

Langs de kust van Litouwen is Kleipeda de enige haven. De kust van Letland die daarop volgt heeft 3 havens, waarvan 2 van het soort zijn dat we nu al veel hebben gezien (Liepaja en Ventspils). We besluiten daarom om op weg te gaan naar Pavilosta, een kleine haven in Letland, afhankelijk van het weer en het verloop van de reis zien we wel waar we uitkomen, eigenlijk willen we nu naar het eiland Saarema (Estland), maar dat is nog minstens drie vaardagen ver.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: