Festivals en concerten rond de Oostzee…

by

We hebben op onze reis regelmatig een concert, voorstelling of festival bezocht en informatie daarover verzameld voor op dit blog en de publicatie die nog volgt.

Met die publicatie zijn we heel erg druk bezig. Het is veel meer werk dan gedacht. We waren van plan om de publicatie in Maart af te ronden en te publiceren. Omdat het een volledig digitaal en interactief reisverslag wordt is het allemaal erg nieuw, moeten we veel uitzoeken en is het heel erg veel werk. We hebben de publicatie nu 80% klaar en gaan haar zo snel mogelijk publiceren. Meer daarover via dit blog.

We hebben veel werk verzet in het verzamelen van informatie over culturele events rondom de Oostzee. Nu blijkt bij de voorbereiding van de publicatie dat er een organisatie is, de UBC (Union of the Baltic Cities), die alle informatie over dit soort events verzameld, het blijkt ook nog een complete verzameling te zijn! Ga je deze zomer naar een van de landen (Denemarken, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Polen, Litouwen, Estland, Finland, Letland, Rusland, Zweden) aan de Oostzee en ben je geïnteresseerd in cultuur? Kijk dan even op deze site!

De informatie is niet volledig maar 60% van wat nuttig leuk en zinvol is staat er wel op. Een selectie met toelichting volgt in onze digitale publicatie.

Advertentie

Eén reactie to “Festivals en concerten rond de Oostzee…”

  1. frans Says:

    ben erg benieuwd naar jullie publicatie, leuk weer eens iets op deze site te zien.
    Groet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: