Noordzee als Spiegel boven Norderney Duitse Bocht

by

Tijdens de reisvoorbereiding hebben we  ons wel eens afgevraagd wat het weer zou zijn tijdens het passeren van de Duitse Bocht. Bij Noordelijke – of Westelijke winden zetten de golven vanuit de hele Noordzee door. De combinatie van golven en stroming in dit gebied kan zorgen voor hele steile en onaangename zeegang, soms zelfs gevaarlijk in zeegaten bij Bf 6 of meer.

Nou daar hadden wij geen last van. Geen zuchtje wind. De zee zo glad als een spiegel, mijlen ver om ons heen. Motoren, uren lang… mooi uitzicht op Norderney ( de meningen over de looks vanaf zee zijn verdeeld…)

Geruststellend voor somige achterblijvers. Voor ons een leuke ervaring, wat dat betreft is alles dat niet heel lang aanhoudt aangenaam.

Zo ziet het er uit, moteren op een vlakke Noordzee in de Duitse Bocht…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: