Laura

by

Op zoek naar andere blogs van mini-vertrekkers kwam ik terecht op de site van het 13 jarige meisje Laura Dekker. Eigenlijk was ik wel voor, ze heeft een droom, beschikt over een bijzondere achtergrond en daarmee training (hele leven op boot gezeten) en uit interviews blijkt ze te beschikken over veel kennis.
Nu blijkt echter dat ze haar boot Guppie van 8.8 m gaat verruilen voor een tweemaster van 11.5 m. Daarmee is het voor mij klaar. Op haar eigen schip kan ze alles solo bedienen, ook op haar leeftijd en met haar fysieke kracht. Met dat grotere schip geloof ik daar helemaal niets meer van. Jammer!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: